Σε απευθείας σύνδεση αγορά πλατφορμών εργασίας της Κίνας

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανικά ανυψωτικά

Ανυψωτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα σφιγκτηρών βιομηχανίας

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα China Work Platforms Online Market Πιστοποιήσεις
Κίνα China Work Platforms Online Market Πιστοποιήσεις
Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία

—— Tim

Η πλατφόρμα πρόσβασής σας έχει μια καλή φήμη, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ ακριβής, δεν υπήρξε καμία περίπτωση του φτωχού αποθέματος, και δεν βρήκαμε το φορτίο DA

—— Ο κ. Carlos

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Γερμανία φαβιανό Scherb

Ανυψωτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα σφιγκτηρών βιομηχανίας

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

ανυψωτικοί σφιγκτήρες πιάτων χάλυβα

,

ανυψωτικοί σφιγκτήρες βιομηχανίας

,

ανυψωτικοί σφιγκτήρες χάλυβα

Η ανύψωση πιάτων χάλυβα στερεώνει τους επίσης ονομασμένους ανυψωτικούς σφιγκτήρες βιομηχανίας, ανυψωτικοί σφιγκτήρες μετάλλων, που ανυψώνουν τους σφιγκτήρες.

Οριζόντιος ονομασμένη σφιγκτηρών πιάτων επίσης σφιγκτήρας χάλυβα μοχλών, σφιγκτήρας πιάτων χάλυβα οριζόντων, σφιγκτήρας πιάτων χάλυβα, οριζόντια ονόματα σφιγκτηρών ανύψωσης και ούτω καθεξής.

Οριζόντια ικανότητα τύπων PDB σφιγκτηρών ανύψωσης από 0.8 τόνους σε 16.0 τόνους. Σαγόνι που ανοίγει από 0 χιλ. σε 150 χιλ. Εφαρμογή: Οριζόντια ανύψωση του πιάτου χάλυβα, ή πιάτο χάλυβα μεταφορών.

Οριζόντιο υλικό πιάτων χάλυβα clampraw: κράμα χάλυβα χαμηλού άνθρακα.

Κάθετη ονομασμένη CDH σφιγκτηρών ανύψωσης CDH επίσης κάθετος σφιγκτήρας πιάτων χάλυβα, κάθετα ονόματα σφιγκτηρών χάλυβα ανύψωσης CDH και ούτω καθεξής.

Ο κάθετος ανυψωτικός σφιγκτήρας CDH που χρησιμοποιείται για τα κάθετα ανυψωτικά πιάτα χάλυβα, δομές χάλυβα λειτουργεί και ούτω καθεξής τα κομμάτια. Ο κάθετος ανυψωτικός σφιγκτήρας CDH είναι ανθεκτικός για να χρησιμοποιήσει, και εύκολος στη λειτουργία. Κατά λειτουργία, δύο την κομμάτια που ανυψώνουν τους σφιγκτήρες συστήνονται για την ανύψωση της λειτουργίας.

Ο κάθετος ανυψωτικός σφιγκτήρας CDH έχει το συμπιεζόμενο δί ελατηρίου μηχανισμό κλειδαριών σκλήρυνσης, ο οποίος βεβαιώνει μια θετική αρχική δύναμη στερέωσης.

Κάθετη ικανότητα σφιγκτηρών ανύψωσης CDH από 0.8 τόνους σε 16.0 τόνους, σαγόνι που ανοίγει από 0mm σε 125mm.

Πρώτη ύλη σφιγκτηρών CDH η κάθετη ανυψωτική είναι χαμηλός άνθρακας υψηλός - χάλυβας ποιοτικών κραμάτων. Όλοι οι σφιγκτήρες που σφυρηλατούνται και υποβαλλόμενοι σε θερμοθεραπεία. Μακροζωία και εγγυημένη ασφαλής απόδοση.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες σφιγκτηρών ανύψωσης πιάτων χάλυβα, τα ανυψωτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα πλεονεκτήματα σφιγκτηρών βιομηχανίας, η εφαρμογή σφιγκτηρών ανύψωσης μετάλλων και ο τιμοκατάλογος, παρακαλώ ευγενικά αισθάνονται την ελεύθερη επαφή με μας. Επαγγελματικά η ελπίδα υπηρεσιών θα πάρει την ικανοποίησή σας.

Λεπτότερη ανυψωτική Co. εργαλείων ήχων καμπάνας της Shan, ΕΠΕ

Skype: faithjiang888

Στοιχεία επικοινωνίας
China Work Platforms Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tt

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς